Kapcsolat

PAD-KO Bt.

Cím: 9700 Szombathely,
Pinkafői u. 8.
Telefon:
+3694500336
Fax: +3694500337
E-mail:
padko@t-online.hu
További...

További információk

Cégvezető: Pados Róbert Mobil: +36302356937
Pénzügy: Padosné Baán Maja Mobil: +36302356927
Fuvarszervező: Pados Róbert Mobil: +36303262917 

 Bemutatkozás


A Pad-Ko Bt. 1996-ban alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk az emelőhátfalas szállítás-fuvarozás, mely területen cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Nemzetközi emelőhátfalas fuvarozást teljesítünk az Európai Unió területén, legyen szó költözésről, kiállításról, vagy darabárus szállításról. Gépparkunk 1,5 t és 16 t közötti szállítókapacitású járművekből áll, melyek maximum 21 raklap szállítására alkalmasak. Egyaránt végzünk import- és exportszállítást is. Ügyfeleink körében megtalálhatóak többek között autóipari vállalatok, gyógyszergyártó cégek, de igény esetén háztól-házig szállítást is vállalunk magánszemélyek részére. Emelőhátfalas teherautóinknak köszönhetően a szállítást olyan ügyfelek részére is tudjuk vállalni, ahol nincs lehetőség targonca használatára, nem megoldott a le- és felrakodás.

Az emelőhátfalas szállítmányozáson kívül vállalunk raktározást, eseti tárolást is, 350m2-es Csaba úti raktárunkban. 2013-tól kibővítettük tevékenyégi körünket ipari légszűrők forgalmazásával. Multinacionális  ipari cégeknek, valamint Kis- és középvállalkozások részére kínálunk tiszta környezetet, hosszú távú megtakarítást, gazdaságos üzemeltetést. Nemzetközi kapcsolatunknak köszönhetően gyorsan, minőségi ipari filtereket tudunk a megrendelőinknek biztosítani. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk 2015 óta területi képviselője a Decarbonizer motortisztító készüléknek. A Decarbonizer által elkerülhető az egészségre is ártalmas vegyszeres tisztítás, a készülék környezetbarát módon tisztítja meg gépjárműve motorját. További információt a Decarbonizer honlapján talál.

Amennyiben felkeltettük érdelkődését, kérje ajánlatunkat emailben, vagy telefonon és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Számos elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy családias hangulatú irodánkban, rugalmasságunknak és tapasztalatunknak köszönhetően a legnehezebbnek tűnő helyzetekre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Vissza az előző oldalra!
PAD-KO Bt. - Magyar