Kapcsolat

PAD-KO Bt.

Cím: 9700 Szombathely,
Pinkafői u. 8.
Pados Róbert
+36302356937
E-mail:
padko@t-online.hu
További...

További információk

Cégvezető: Pados Róbert Mobil: +36302356937
Pénzügy: Padosné Baán Maja Mobil: +36302356927
Fuvarszervező: Pados Róbert Mobil: +36303262917 

 Bemutatkozás


A Pad-Ko Bt. 1996-ban alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk az emelőhátfalas szállítás-fuvarozás, mely területen cégünk több mint Cégünk több mint 25 éve végez emelőhátfalas szállíttmányozást. Gépparkunk 12 t és 18 t közötti szállítókapacitású járművekből áll, melyek 8,5ldm rakfelülettel 21 raklap vagy halmozva 42db pal, gibo szállítására alkalmasak. Emelőhátfalas teherautóinknak köszönhetően a szállítást olyan  ügyfelek részére is tudjuk vállalni, ahol nincs lehetőség targonca használatára, nem megoldott a le- és felrakodás.  Egyaránt végzünk import- és exportszállítást is. 

Az emelőhátfalas szállítmányozáson kívül vállalunk raktározást, eseti tárolást is, 350m2-es Csaba úti raktárunkban. 2013-tól kibővítettük tevékenyégi körünket ipari légszűrők forgalmazásával. Multinacionális  ipari cégeknek, valamint Kis- és középvállalkozások részére kínálunk tiszta környezetet, hosszú távú megtakarítást, gazdaságos üzemeltetést. Nemzetközi kapcsolatunknak köszönhetően gyorsan, minőségi ipari filtereket tudunk a megrendelőinknek biztosítani. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk 2015 óta területi képviselője a Decarbonizer motortisztító készüléknek. A Decarbonizer által elkerülhető az egészségre is ártalmas vegyszeres tisztítás, a készülék környezetbarát módon tisztítja meg gépjárműve motorját. További információt a Decarbonizer honlapján talál.

Amennyiben felkeltettük érdelkődését, kérje ajánlatunkat emailben, vagy telefonon és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Számos elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy családias hangulatú irodánkban, rugalmasságunknak és tapasztalatunknak köszönhetően a legnehezebbnek tűnő helyzetekre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Vissza az előző oldalra!
PAD-KO Bt. - Magyar